Ajtónyitás Budapest

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ajtónyitás Budapesten gyors kiszállással

Elvesztette a kulcsát, kizárta magát a lakásból, kizárta magát az autóból? Hívja a Mesterzár Kft. szakembereit, és megoldjuk problémáját.

A fővárosban egyre többször hívnak bennünket, ezért is hoztuk létre ajtónyitás Budapesten szolgáltatásunkat.

Hívhat minket bármikor, akár éjjel, akár hétvégén is. Szakképzett munkatársaink vállalják a zárak nyitását az egész főváros területén belül. Hogy ne álljon sokáig a lakás előtt, cégünk gyorsszerviz jelleggel 1-2 órán belül kiküldi egyik szakemberét.

Ajtónyitás Budapesten - mely zárakat vállaljuk?

Ha minket hív, legyen szó bármely zárszerkezetről, kinyitjuk. Kérés esetén lehetőség van a leggyakoribb zárszerkezetek azonnali cseréjére is. Mindenféle biztonsági ajtót ki tudunk nyitni, de hívhat minket autó zárnyitásához, sőt széfek nyitásához is.

Originally posted 2016-10-24 18:03:46.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 thought on “Ajtónyitás Budapest

  • Elkepesztoen ugyes szakemberekkel találkoztam a multheten. Feltortek a lakasom ajtajat,ott álltam es nem mertem bemenni a hazamba,de felhivtam a mesterzarat es 1 ora13 perc alatt a megerkeztek Csömöri hazamhoz es megjavitottak az ajtomon lévő karokat,valamint kicserélték megrongálódott zaramat. Bátran ajanlom,ha azonnali zarcsere vagy bármi zárral kapcsolatos problemaja adódik barkinek Budapesten.
    Köszönöm
    Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.