2016-10-24

Biztonságtechnika

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Biztonságtechnikai szolgáltatásainkkal a tulajdon- és személyvédelem

A tulajdonvédelem a mechanikai védelmen alapszik, melyet a különböző zárak, zárszerkezetek tesznek lehetővé. A védelem megtervezésekor a tulajdonos és a biztonságtechnikai szakember közös erővel törekszik az optimális védelmi szint elérésére, biztosítására.

Fontos, hogy a biztonságtechnikai eszközök alkalmazási szintje megfelelően illeszkedjen a védendő értékhez.  Ehhez szakembereink sok éves szakmai tapasztalatukkal és szakértelmükkel megfelelő tanácsadást tudnak nyújtani szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek.

A védelmet sajnos sohasem lehet 100%-osan megvalósítani, de fontos az arra való törekvés, a maximális biztonság eléréséhez.  A megfelelő biztonságtechnikai lépések és kivitelezések után fennmaradó maradék kockázatot biztosítással lehet mérsékelni.

Azt azonban mindenképp figyelembe kell venni, hogy a biztosításhoz bizonyos feltételeknek teljesülniük kell.

Ilyen szempont például, hogy nem mindegy, hogy az adott ingatlan védéséhez milyen zárszerkezetet alkalmaz a tulajdonos. Ahhoz, hogy a biztosító baj esetén vállalja a fizetési kötelezettséget, a zárszerkezetnek el kell érnie egy bizonyos biztonsági szintet.

Egy rosszul kiválasztott zár vagy egy nem megfelelően végrehajtott zárcsere, zárjavítás (nem szakértő által beszerelt zár) könnyen a kárigény megtagadását eredményezheti.

Nem beszélve arról, hogy a legtöbb magasabb minőségű zárszerkezetre megszűnik a garancia, ha nem szakember által végzett a zárcsere.

Hogyan kerülheti el mindezt?

Hogyan érheti el értékei magas fokú biztonságát a lehető legnagyobb biztonsággal?   

Forduljon biztonságtechnikában jártas zárcsere, zárjavítás szakembereinkhez!

Az Önhöz kiérkező profi zárszerelő és zárcsere szakemberünk olyan zárral fogja megerősíteni otthonát, vagy egyéb ingatlanát, ami garantáltan megfelel a biztosítók által elvárt védelmi szintnek. Zárcsere, zárjavítás szolgáltatásunk minőségéért garanciát vállalunk! (Emellett pedig a minőségi szerkezet garanciája is megmarad.)

Zárszakértőink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak az alábbi szolgáltatások bármelyikével:

  • zárcsere
  • zárjavítás
  • hevederzár szerelés
  • pajzsok
  • rácsok
  • biztonsági ajtók

 

Széleskörű mechanikai vagyonvédelemmel és díjtalan helyszíni felméréssel valamint szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére Budapest egész területén és annak 30 km-es körzetében.

Zárcsere, zárjavítás, zárszerelés minden nap, 24 órás ügyelettel, akár azonnali kiszállással is!

Vegye fel a kapcsolatot zárcsere, zárjavító, zár szakembereinkkel!

 

 

 

Zár

biztonságos zár

biztonsági zár

Budapest zárjavítás

Zárcsere

azonnali zárcsere

Budapest javítás

zárak

budapest

ajtózár

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.