2017-05-10

Időközönkénti Zárcsere?

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Miért szükséges az időközönkénti zárcsere?

 

Nincs olyan védelmi rendszer, zár, amit ne lehetne feltörni hosszabb, vagy rövidebb idő alatt.

A zárak feladata, hogy lehetőleg minél jobban késleltessék ezt a folyamatot, olyannyira, hogy a feltörő akár már a látványból is leszűrhesse, hogy bizony annak a zárnak magasfokú biztonsági szintje miatt hosszas lenne a feltörése, tehát nem éri meg neki azzal foglalkozni.

Az átlagos betörések hosszát 6-7 percre becsülik, mivel betörés során mindennek rendkívül gyorsan kell történnie, ezért nagy visszatartó erővel bír a minőségi zárak látványa.

Egy gyengébb, olcsóbb vagy esetleg csak régebbi zár esetében a zár feltöréséhez akár már 7 másodperc is elegendő lehet. Míg egy minőségi, újabb, modernebb zár esetében ez akár több percre is kitolódhat. Olyan helyzetben, ahol minden perc számít, márpedig a betörés ilyen helyzet, a behatoló a környék azon ajtaját fogja választani, amelyiken feltehetőleg gyorsabban bejut. Éppen ezért fontos, hogy bizonyos időközönként zárcsere történjen, a régi, olcsóbb zárakat fokozatosan újabbra és magasabb biztonsági fokozatúra tanácsos cserélni.

Ne az Öné legyen a környék leggyengébb, legkönnyebben feltörhető zára! Vizsgálja vagy vizsgáltassa meg zárai biztonsági fokát és állapotát (akár szakembereink segítségével) és amennyiben úgy látja, hogy zárcsere szükséges, forduljon hozzánk bizalommal!

zárcsere

Sokszor az is elegendő lehet az illetéktelenek „elrettentéséhez” ha a szomszédokénál modernebb zárszerkezettel rendelkezünk, hiszen ilyenkor nagyobb eséllyel próbálkoznak a könnyebbik ajtó feltörésével.

 

Tudta? Betörés esetén, ha a lakás védelmi szintje nem felel meg a szerződésben leírt előírásoknak a biztosító akár teljesen meg is tagadhatja a kártérítést, fizetési kötelezettséget. Az olcsó zárakat már 7 másodperc alatt (kevésbé hozzáértők 10 másodperc alatt), pedig akár teljesen sérülésmentesen is ki lehet nyitni, ami azért okoz problémát, mert betörés esetén nehezen bizonyítható, hogy a zárat egyáltalán feltörték-e, vagy pedig az illetéktelen behatolók nyitva találták az ajtót. Ennek szintén a biztosítás miatt van hatalmas jelentősége.

Tehát olcsó zárral nem csak hogy megkönnyíti a bejutást lakásába, de még a biztosító kártérítési összegétől is eleshet.

 

Nem éri meg kockáztatni! Forduljon zárszerelő, zárcsere szakembereinkhez, akik felmérik zárai állapotát és szükség esetén javasolják önnek zárcsere szolgáltatásunkat.

Zárcsere során különböző biztonsági fokú és árkategóriájú záraink közül választhat. Zárcsere szakembereink azt a zárat fogják ajánlani Önnek, amelyik igényeinek legmegfelelőbb.  Fontos továbbá tudnia, hogy zárcsere során minden esetben minőségi és addig bontatlan csomagolású zárakra cseréljük a régi zárakat, így azok megbízhatóságáról biztosítani tudjuk Önt.

Zárcsere szolgáltatásunk Budapest egész területén elérhető.  Akár azonnali kiszállással, sőt a nap 24 órájában elérhető zárcsere szolgálatunk.

Várjuk hívását!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.