Okos ajtó- Okos zár

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Androiddal nyitható Zár- Applikáció és miegymás!

Mint mindenhol az otthonunkban,így már zárainknál is megjelentek  az informatikai újítások!

Mit kell róla tudni? Mennyire biztonságos?

Zárcsere

Az tény,hogy nincs szükségünk klasszikus zárra és az is tény,hogy kicsi az esélye a korróziónak,de akkor ez a zár feltölhetetlen? Ugyanmár! Persze itt már nem fogóval és feszítő vassal lehet bejutni, ugyis mondhatnám,ohgy már ez se kell,elég ha feltöröm a jelszavadat,amivel eddig csak maximum a Google fiókodba jutottam be,mostmár az otthonodba is bejutok, gondolhatja egy betörő!

zárcsere

Sokszor tévhit,hogy minden ami új az jobb mint a régi! Persze mi nem vagyunk ellene az újításoknak,főleg nem ha az jó, hisz bármily meglepő házakban élünk mi is, amin van ajtó és nekünk is a biztonság az első!

Az andoriddal nyitható zárak ellenállnak és teljesen függeltlenül működnek a házunkat ellátó áram rendszertől,így nem áll fentt a veszélye annak,hogy egy áramszüne esetén azonnal bejutathatnak. Az applikáció telepítése és a zár felszerelése után, szinte azonnal használhatjuk. Jelen esetben készülékünk,mint egy távirányító nyitja bejárati ajnókat. Az applikációban be tudjuk állítani jelszavunkat,illetve hozzádahatunk más készülékeket is,valamint adott esetben tilthatjuk is őket,ha már nem akarunk jogosultságot adni,azoknak akik korábban be tudtak jutni lakásunkba, irodánkba. Ez azért,hasznos mert korábban rendszeresen zárcsere vagy komplett ajtócserét kellet végrehajtanunk,ami ezzel az újítással szinte egy perc alatt megoldható.
Andorid zár

otthoni zárak

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilván szakembeinknek fel kell készülnie ezeknek a záraknak a karbantartására,ugyanis itt már nem eléga csavarhúzó,hisz installálni, formázni kell abenne lévő memória egységet.

Ezek a zárak jelenleg még egy átlag fogyasztónak,aki megelégszik korábbi pár ezer forintos zárával,azoknak még drága,akár több százezer forintos zárakba is belefuthatunk,amíg ezek után nézelődünk.

 

 

 

 

 

Originally posted 2017-05-06 14:20:02.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.