Széfek telepítése Budapest

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Széfek telepítése Budapesten - védje meg értékeit

Mint ahogy előző bejegyzéseinkből már kiderült, sajnos az elmúlt években megnőtt a betörések száma a fővárosban. Éppen ezért ma már elengedhetetlen a széfek telepítése Budapesten. Egyéb nagyobb városokban is szoktuk javasolni ugyanezt, Szentendre, Hévíz, Eger és Siófok is "kedvelt" célpontja a betörőknek.

Hogyan zajlik a széfek telepítése Budapesten

Először mindig megkérjük leendő ügyfelünket, hogy telefonon vagy e-mailben egyeztesse le szakembereinkkel, hogy mi is a célja a széffel. Nem mindegy, hogy készpénzt, ékszereket vagy esetleg nagyobb tárgyakat szeretnének a széfben elhelyezni. Ettől függően ajánljuk a széf méretét. Sokan vannak akik kifejezetten elektronikus számkombinációs trezort szeretnének, de vannak olyan megrendelőink is, akik a kulcsos zárra esküsznek. Mindenki talál megoldást a széfek telepítése Budapesten szolgáltatásunk keretein belül, hiszen szakértő kollégáink bármely típust behelyezik otthonában vagy irodájában.

A széfek telepítése Budapesten kiszállással zajlik a gyártó és a MABISZ előírásainak megfelelően. Az előzetes megbeszélés után tehát a helyszínre is érkezik munkatársunk és a padlóba, falba vagy bútorba rögzíti a trezort. A széf helyét Ön dönti el, de mi mindig azt javasoljuk, hogy legyen több ponton rögzítve az értéktároló, mivel így jobban ellenáll a feszítésnek. Érdemes a széfet beköttetni a riasztórendszerbe is, mivel így azonnal értesül, ha megpróbálják azt feltörni.

Mihez javasolt a széfek telepítése Budapesten

  • cégeknek, fontos iratok, dokumentumok őrzésére
  • cégeknek, házipénztár őrzésére
  • magánszemélyeknek ékszerek, és készpénz őrzésére
  • magánszemélyeknek és cégeknek értékes műszaki cikkek őrzésére

 

 

 

 

Originally posted 2016-10-24 18:02:27.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.